Sign - Design:

Belettering is er in tal van vormen. Bedrijfswagenbelettering, raambelettering,gevelbelettering dmv borden. Logo's & teksten kunnen geheel naar eigen ontwerp in elke gewenste kleur worden vervaardigd, met behulp van een snij-plotter. Een andere vorm van belettering is full color printing d.w.z. foto's, tekeningen & logo's worden geheel in kleur afgedrukt op zelfklevende folie.
Doestelling van bijv. bedrijfswagenbelettering is dat
u opvalt en reclame maakt. Tevens geeft u met de belettering een visitekaartje af voor uw bedrijf. Dus voor een éénmalig uitgave rijdt u de komende jaren rond met Uw reclame-uiting, wat zeer voordelig is ten opzichte van een advertentie. Bedrijfswagen- belettering kan overigens op lokatie, zodat uw werk gewoon door kan gaan. Gevelreclame - Lichtreclame:


De beste reclame-uiting die zowel bij dag als bij avond volledig tot zijn recht komt, is de lichtreclame. De mogelijkheden van Lichtreclame zijn er in tal van vormen en maten. Uw logo & tekst worden met een lichtdoorlatend folie beletterd op de frontplaten (lichtdoorlatend acrylaat), zodat deze in de avond nog meer aandacht zullen trekken. De kleurenzullen helder worden doordat het tl-licht als het ware de letters verlicht.Gevelreclame - Afstandsletters:


Gevelletters ofwel afstandsletters, worden vervaardigd uit pvc kunststof geschuimd, Acrylox, Palox & Acrylglas. ze zijn in tal van kleuren leverbaar. Afstandsletters kunnen met behulp van afstandsdopjes gemonteerd worden op muren, panelen, lichtbakken (verlijmen op de frontplaat) en tevens een
makkelijk product voor bijv. standbouw of een tijdelijk project. Afstandsletters kunnen in principe op dezelfde manier de uitstraling geven aan uw bedrijf gelijk als die van een lichtbak, daar deze afstandsletters zich perfect laten uitlichten doormiddel van een lichtkoof en zo een schitterend 3D effect kunnen geven aan de afstandsletters.


Doosletters - Ledverlichting:


Doosletters uitgelicht!

Direct of indirect verlichte signs en logo's voorzien in de noodzakelijke herkenningswaarde om succesvol te zijn. Zij scheppen die hoge mate van individualiteit waarmee u zich uitstekend kan presenteren. Van onopvallend klein tot indrukwekkend groot en van robuust en krachting tot elegant en sierlijk. Uitstekend uit te lichten d.m.v. de laatste techniek op het gebied van energiezuinige LED-verlichting. Uiteraard is onverlicht ook een optie.


Leverbaar in: aluminium - (in)direct verlicht of verlicht - Verlichting d.m.v. LED'S - Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen - Aluminium en Kunststof profielen gespoten in elke gewenste RAL-Kleur.LED-Verlichting:


Dankzij de krachtige volle kleuren en lange levensduur is LED-verlichting ideaal voor het uitlichten van lichtreclames. Accenten worden stijlvol vormgegeven en dankzij de kleine omvang van LED's kunnen deze in nagenoeg elke reclame worden ingebouwd. Een bijkomend voordeel is dat LED's onderhoudsarm zijn en een zeer gering energieverbruik hebben. En dat is goed voor de portemonnee van uw klant. LED's (Light Emitting Diodes) zijn meer dan alleen kleine lampjes. LED's zijn de revolutie in de verlichtingswereld en bieden vele voordelen ten opzichte van de traditionele verlichtingsbronnen zoals neon-verlichting. Belangrijke voordelen zijn onder andere:

Lange levensduur - Lage onderhoudskosten - Zeer gering stroomverbruik! - LED's lichten meteen op - Hoge efficiency - Kleuren worden direct weergegeven zonder filtering - Levendige, volle kleuren.


Milieuvoordelen:
• LED's bevatten geen kwik
• Geen infrarood- of uv-straling